ŞEHİTKAMİL'DE YETENEK AVCILARI GÖREV BAŞINDA

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


TÜM BRANŞLARDA FAALİYETLER DEVAM EDİYOR

Futbol, Basketbol, Karate, Taekwondo, Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi, Ata Savunma Sanatı Sporu, Masa Tensi, Plates, Step ve Aerobik branşlarında faaliyetlerini devam ettiren yeşil siyahlı kulüp il genelinde herkesi sporla buluştururken bir yandan da Gaziantep ve Türk sporuna elit düzeyde sporcular yetiştirebilmek için faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

FUTBOL VE BASKETBOL’DA KADRO HAZIRLIKLARINA ERKEN START VERİLDİ

Her geçen gün yenilenen ve büyüyen kadrosuyla 2011 – 2012 sezonunda futbol ve basketbol branşlarında gerek A takım düzeyinde gerekse alt yapılarda ciddi başarılara imza atan yeşil siyahlı kulüp 2012 – 2013 sezonunda liglerde ter dökecek takımlarının omurgasını kurmaya başladı. Önümüzdeki sezon futbol branşında BAL liginde mücadelesine devam edecek olan ve alt yapıda 4 ayrı kategoride sahalarda olacak olan Şehitkamil Belediyespor Kulübünün teknik kurmayları sezon dışı süreçte boş durmuyor. Farklı zamanlarda yetenek seçimi ilkelerine göre okullarda tarama projelerine imza atan teknik adamlar bir yandan da A takım için futbolcu izlemeye davam ediyor.

BASKETBOL TAKIMI ALT YAPI SEÇMELERİ 26 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Geçtiğimiz sezon içinde basketbol alt yapısına yaptığı yatırımla adından sıkça söz ettiren ve ilk yılında Türkiye derecelerine imza atan Şehitkamil Belediyespor Kulübü basketbolda alt yapıda yakaladığı ivmeyi önümüzdeki sezonda da sürdürebilmek için kolları sıvadı. Türkiye’nin bir çok bölgesinde faaliyet gösteren spor kulüplerindeki oyuncuları mercek altına alan yeşil siyahlı ekip bir yandan da il ve bölge genelinde oyuncu seçme faaliyetlerine devam ediyor, Yeşil Siyahlı ekibin idari Menajeri Metin Alati yaptığı açıklamada; “2012 – 2013 sezonunda liglerde faaliyet gösterecek ekiplerimizin ön hazırlıklarına başladık. Yaz süresince yapacağımız çalışmalar bizim için çok önemli 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü Saat:17.00’da Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde ve yine aynı saatte ulaşım imkanlarını kolaylaştırabilmek üzere Özel Erdem Koleji Spor Salonunda 1996 -1998 ve 2000 doğumlu erkek sporcular arasında seçme yapacağız. Basketbola gönül vermiş ve şartları uyan tüm sporcularımızı seçmelere bekliyoruz” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “Gaziantep’te sporu daha ileriye taşıyabilmek ve profesyonel liglerde yarışan ekiplerimizin alt yapısını oluşturabilmek adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destek ve katkılarıyla seçmeler yapıyoruz.  Sportif ve sosyal etkinler düzenleyerek çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz” dedi