ŞEHİTKAMİL'DEKİ MİNİKLER SİNEMADA BULUŞTU

ÇOĞU ÖĞRENCİMİZ SİNEMADA İLK DEFA FİLM İZLEDİ
Etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Münif Paşa Aile Merkezi Anasınıfı Öğretmeni Zülfiye İbrahimoğlu, şunları söyledi:

“Bugün çocuklarımızla birlikte film izlemeye geldik. Çocuklar filmi çok beğendi. Çocuklarımız için farklı bir etkinlik oldu. Yapılan bu hizmet tamamen ücretsiz olarak yapıldı. Çocuklarımız araçlarla buraya getirildi, şimdi de yerlerine yine araçlarla ulaştırılacaklar. Yapılan etkinlik için Şehitkamil Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Başkanımız,  öğrencilere yönelik çok önemli işler gerçekleştiriyor. Çocukların motive olması açısından bu tür etkinlikler çok güzel oluyor. Öğrencilerimiz buraya gelirken de çok heyecanlıydılar. Birkaç öğrencimizin dışında çoğu öğrencimiz sinemada ilk defa film izledi.”

ÇOCUKLAR, ÇOK MUTLU VE MEMNUN OLUYOR
Etkinliğe katılan öğrenci velisi Kadriye Çevik, “Şehitkamil Belediye Başkanımıza gerçekleştirdiği bu etkinler dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımla birlikte buraya geldim. Film, çok güzeldi. Çok eğlendik. Belediyemiz tarafından bu tür etkinlikler fazlasıyla oluyor. Çocuklar, etkinliklerden dolayı çok mutlu ve memnun oluyor” ifadelerini kullandı.