ŞEHİTKAMİL'DEKİ SPORTİF ORGANİZASYONLARA BÜYÜK İLGİ

PARKEDE BÜYÜK HEYECAN ŞEHİTKAMİL’DE YAŞANACAK

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen 4. Geleneksel Basketbol Kupası 18 erkek, 8 kız lise okul basketbol takımından 400’ü aşkın sporcu öğrencinin katımıyla gerçekleştirilecek. Toplamda 40 müsabakaya sahne olacak 4. Geleneksel Şehitkamil Basketbol Gençlik Kupası müsabakalarını Türkiye Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığınca, bölge genelinden görevlendirilen 30’u aşkın klasman hakemi üçlü hakem mekaniğine göre yönetecek. TBF MHK Eğitim Koordinatörlüğü’nün bu uygulaması ile genç sporcular parke üzerinde keyifle mücadele ederken, bir yanda da klasman hakemleri yoğun eğitime tabi tutulacak.

 

GENÇLERİMİZİN SPORA OLAN İLGİSİ MUTLULUK VERİCİ

4. Geleneksel Basketbol Gençlik Kupası’nda müsabakaları başlatan hava atışını yaparak tüm katılımcı okulların sporcu, antrenör ve idarecilerine başarılar dileyen Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlen sportif organizasyonlara, genç öğrencilerin göstermiş olduğu ilginin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Basketbol Gençlik Kupası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yardımcısı Özkeçeci, “Şehitkamil Belediyemiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde 6 farklı kültürel ve sportif organizasyona imza atacak. Bu organizasyonlardan Olimpik Kulaçlar Türkiye Yaz Şampiyonası’nı ve 3. Geleneksel Badminton Gençlik Kupası’nı büyük bir coşkuyla tamamladık. Şimdi de 4. Geleneksel Basketbol Gençlik Kupası’na start veriyoruz. Genç öğrencilerimizin organizasyonlara olan ilgisi mutluluk verici. Ben; tüm basketbolcularımıza, hakemlerimize, idarecilerimize başarılar diliyor, tüm organizasyonların fair play çerçevesinde geçmesini ümit ediyorum”  ifadelerini kullandı.

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZİN BASKETBOLA OLAN DESTEĞİ SÜRÜYOR

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak, Şehitkamil Belediyesi’nin yıl içerisinde basketbol adına yapılan tüm organizasyonlara büyük desteğinin devam ettiğini belirterek, düzenlenen organizasyonlardan birçok sporcunun ve hakemin faydalandığını kaydetti. İl Temsilcisi Alkoçak, basketbol branşına verdiği büyük desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.