ŞEHİTKAMİL'DEN 23 NİSAN'A ÖZEL ETKİNLİK

Şehitkamil Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında bin çocuğa kitap, satranç takımı ve boyama kitabı hediye edecek. Hediye kazanmak isteyen çocukların yapmaları gereken tek şey ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yapacağı etkinlikten çekeceği video ya da fotoğrafı twitter üzerinden #ŞehitkamilDe23Nisan hashtagi ile paylaşmaları.

BUGÜNLERİN TELAFİSİNİ YAPACAĞIZ

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Her yıl binlerce çocuğumuzu çeşitli branşlarda düzenlediğimiz etkinliklerle spor sahalarında bir araya getirerek bayramın coşkusunu hep beraber yaşıyorduk. Koronavirüs dolayısıyla bu yılki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını evlerimizde yapacağız. Ekip arkadaşlarımızla yaptığımız istişare neticesinde çocuklarımıza yönelik bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Sosyal etkileşimimizi güçlendirmeyi amaçladığımız etkinlik neticesinde çocuklarımıza kitap, satranç takımı ve boyama kitabı armağanlarımız olacak. Şu anda çocuklarımızla sosyal medya aracılığıyla etkileşim halindeyiz ama en kısa sürede yavrularımızı tekrar tesislerimizde ağırlayacağız. Bayram tadında organizasyonlar düzenleyerek bugünlerin telafisini yapacağız. Düzenlediğimiz etkinlikten hediye kazanmak isteyen çocuklarımızın, twitter üzerinden #ŞehitkamilDe23Nisan hashtagi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu fotoğraf ya da fotoğraf paylaşmaları gerekiyor. Etkinliğe katılım gösteren toplamda bin çocuğumuza armağan vereceğiz” ifadelerini kullandı.