ŞEHİTKAMİL'DEN "BİR YIKIM - BİR SOSYAL TESİS"

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Sosyal Belediyecilik bilinciyle uygulanan çalışmalara Şehitkamil Belediyesi bir yenisi daha ekledi. Pirsultan Mahallesi 113 Nolu Cadde zerinde bulunan 3 katlı metruk yapının yıkım işlemi gerçekleştirildi. Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri yıkımı bizzat takip etti.

Başkan Fadıloğlu; En Kısa Zamanda Milletimizin Hizmetine Sunacağız

Pirsultan Mahallesi’nin, sosyal tesis ihtiyacı en fazla olan mahallelerimizden birisi olduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu: “Bölgenin komple yapılanmasının tamamlanmış olmasından dolayı; yer bulmakta güçlük çekiyorduk. Şu an yıkımını gerçekleştirdiğimiz alanın kamulaştırma işleminin biraz uzun sürdü ancak Sosyal tesis inşaatı hızlı bir şekilde ilerleyecek. Şehitkamil Devlet Hastanesi’nin karşısında olması sebebiyle yoğun bir hareketlilik var burada. Mahallenin orta kısmına gelen yerde taziye evimiz, Anne çocuk merkezimiz ve etüt merkezimizden oluşan çok nitelikle bir Sosyal tesisimiz hizmete girecek. Her Mahallemize bir sosyal tesis yapmak için özen gösteriyoruz yalnız yer bulmakta güçlük çekiyoruz. Bu mahallemizden bunlardan birisiydi ekibimizin uğraşları sonucunda buradaki sıkıntıyı çözmüş olduk. İnşallah en kısa zamanda Hizmete girecek olan sosyal tesisimizi Milletimize sunmuş olacağız” dedi.

Öksüz; Mahallemiz Adına Başkanımıza Teşekkür Ediyorum

Yapılan yıkım ve yapılacak olan Sosyal Tesis için açıklamada bulunan Pirsultan Mahalle Muhtarı İsmail Öksüz, “Mahallemiz adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Daha önce bize bu Sosyal Tesisin yapılması için söz vermişti. Şuan bakıyorum belediyemiz hızlı bir şekilde tesisimiz için kolları sıvadı. Başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun” dedi.