ŞEHİTKAMİL'DEN 'TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJESİ'

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu hazırlanan protokolleri imzaladılar.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKINIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Programda bir konuşma yapan Rektör Özdemir, “Gaziantep’teki belediyelerimiz ile birlikte iş birliği içinde bulunuyoruz. Üniversite öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında belediyelerimizde görev alıyorlar. Şehitkamil Belediyesi ile yeniden bir protokol imzalayarak bu iş birliğini büyütüyoruz. Bu çerçevede belediyelerimizle birlikte girmiş olduğumuz iş birliğiyle toplumsal sorunları çözmeyi öğrencilerimize alıştırıyoruz. Böylece öğrenciler kendi aralarında tartışarak toplumsal sorunlara çözüm arıyorlar. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederim” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYAL ADAPTASYONLARINI SAĞLIYORUZ

Toplumsal Duyarlılık projelerinin süreceğini dile getiren Başkan Fadıloğlu ise, “Şehitkamil Belediyesi olarak Gaziantep Üniversitesi ile 3’üncü Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile de 2’inci yılımızın Toplumsal duyarlılık projelerini devam ettiriyoruz. Bu projeyle hem öğrencilerimizin sosyal adaptasyonuna hem de belediyelerimizin iş yüküne yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.