ŞEHİTKAMİL'DEN AKUT'A MALZEME YARDIMI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Atatürk Kültür ve Spor Merkezi bahçesinde düzenlenen törenle arama kurtarma, deprem gibi doğal afet olaylarında kullanılmak üzere alınan malzemeler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından AKUT Derneği yetkililerine teslim edildi.

ŞEHİTKAMİL’DEN SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

Sosyal belediyecilik alanında her geçen gün kendisini daha da ileriye taşıyan Şehitkamil Belediyesi, alt yapı ve kanalizasyon sorunlarının yanı sıra vatandaşı yakından ilgilendiren konularda da her türlü çalışmayı yapıyor. Eğitim konusuna hassasiyetle yaklaşan ve tüm imkanlarını seferber eden Şehitkamil Belediyesi son olarak AKUT Derneği’ne yaptığı malzeme yardımıyla herkesin takdirini topladı.

BİZLERDE DOĞAL AFETLE KARŞI KARŞIYA KALABİLİRİZ

İmkanlar dahilinde bundan sonraki süreçte de AKUT’a gerekli yardımı yapacaklarını söyleyen Başkan Fadıloğlu, “Bu gönüllülük esasında insanlar kendi emeklerini güçlerini ortaya koyuyorlar. Bu fiziksel ürünlere de ihtiyaç var. Bunlar içinde maddi kaynak gereklidir. Şuanda acil olarak almış olduğumuz malzemeler arama kurtarmaya yönelik olarak aslında bir kademe ötesinde depreme yönelik olarak malzeme ihtiyaçlarının listesini de aldık. İmkanlarımız dahilinde bir kademe sonrasında da onu inşallah devreye alacağız. Ne zaman, nerede, ne şekilde bir olayla karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Bunu şehrin her noktasında yaşayabiliriz” dedi.

BİZLER İHTİYAÇLARI KARŞILAYALIM AMA ALLAH GEREK ETMESİN

Şehitkamil Belediyesi olarak şuanda kendi bünyemizde bir arama kurtarma organizasyonu yok diyen Başkan Fadıloğlu, "Gönüllülük esası üzerine çalışan kardeşlerimizin bu ihtiyaçlarını karşıladığımızda aynı zamanda şehrimize de hizmet etmiş oluyoruz. Bu manada görev alan tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. İnşallah bunun sonrası da gelir. Bu acil ihtiyaçları karşıladıktan sonra diğer ihtiyaçları da karşılayalım ama Allah gerek etmesin diyelim. Bu bir emniyet sibobudur. Elimizde mutlaka bulunması lazım. İnşallah bunların tamamını gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Fadıloğlu’na yardımlarından dolayı teşekkür eden AKUT Derneği Ekip Lideri Ahmet Ayberk ise, alınan malzemelerin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne sermek için malzemelerin işlevleri hakkında bilgiler verdi.

 

Konuşmaların ardından Başkan Fadıloğlu ve AKUT Derneği üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdiler.