ŞEHİTKAMİL'DEN AMATÖR SPOR'A DESTEK SÜRÜYOR

ŞAMPİYONLARDAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

A Takımlar düzeyinde 2013 -2014 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 8 Grup ve Play Off Şampiyonluğu elde eden, alt yapılarda ise yıldızlar ve gençler kategorilerinde sezonu il ve bölge şampiyonu olarak tamamlayan Gazikent Bayan Futbol Takımını elde ettikleri başarılardan dolayı eşofman takımı armağan eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na bayan futbolculardan büyük teşekkür geldi. Milli takımlar düzeyinde de Gaziantep’i temsil eden bayan kramponlar kendileri için düzenlenen kutlama programı ve verilen malzeme desteğinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini sunarken ilerleyen sezonlar içinde başarı sözü verdiler. Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen tören sonrasında açıklamada bulunan Gazikent Bayan Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Cesim Karalar; “Şehitkamil Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na spor kulübümüzü ve yıl içerisinde birçok platformda amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı şahsım ve sporcularımız adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Gazikent bayan futbol takımında forma terleten sporcularımızdan büyük bir kısmı gerek kulüpler bazında gerekse ay – yıldızlı forma ile Gazi Şehrimizi başarıyla temsil ediyorlar. Umut ediyorum ki bizlere verilecek desteklerle bu başarılar devam edecek” İfadelerini kullandı.

ŞAMPİYON BAYAN KRAMPONLARIMIZI KUTLUYORUM

Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törende konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Gazikent Bayan Futbol Takımımızı A takım düzeyinde ve alt yapılarda elde etmiş oldukları büyük ve anlamlı başarılardan dolayı kutluyorum.  Bayan futbolunda ilimizi başarılı bir şekilde temsil eden bayan futbolcularımız aynı zamanda milli formayı da gururla taşıyorlar. Ben tüm sporcularımızı ve bu başarılarda emeği geçen değerli idarecileri, teknik adamları kutluyor, bundan sonraki sezonlarda da başarılı bir performans sergilemelerini temenni ediyorum” diye konuştu.