ŞEHİTKAMİL'DEN AYŞE TAŞ KONSERİ

AYŞE TAŞ KONSERİNE YOĞUN İLGİ

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türk Musikisi Devlet Konservatuarı eşliğinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Ayşe Taş, bir birinden güzel şarkılarını hayranları için seslendirdi. Söylediği şarkılarla hayranlarını zaman zaman duygulandıran Ayşe Taş, kimi zamanda söylediği hareketli şarkılarla hayranlarına coşkulu anlar yaşattı. Ayşe Taş, Gaziantep'in sanat yaşamında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, musiki alanında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Gaziantep'te bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu da ifade eden Ayşe Taş, tüm Gazianteplilerin 25 Aralık Kurtuluş yıl dönümün de kutladı. Türk Sanat Müziği sanatçısı Ayşe Taş, ŞKM salonunu dolduran sanatseverlere söylediği bir birinden eşsiz şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonunda sahneye çıkan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, sanatçı Ayşe Taş’a tüm Gaziantepliler adına teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.