ŞEHİTKAMİL'DEN DÖRT DÖRTLÜK GALİBİYET

GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Kahramanmaraş Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi, Beyoğlu Futbol Sahasında, Türkoğlu Belediyespor Kulübünün konuğu olan yeşil- siyahlı Gaziantep temsilcisi sahadan Gökhan Arık’ın, (2)  Baki Levent Kaya’nın (1) ve Verdi Sarıoğlu’nun (1) golleriyle sahadan 4-1’lik net skorla galip ayrıldı. Rakibi üzerindeki etkili oyununu 90 dakika boyunca sürdüren ve atılan her gol sonrasında ivmeyi bir kat daha artıran yeşil – siyahlı ekibin deneyimli teknik adamı, Memik Vurucu, müsabaka sonrasında yaptığı açıklamada, elde ettikleri farklı galibiyeti yüksek tempodaki oyunlarına borçlu olduklarını ifade etti. Vurucu, “Ligin henüz başında deplasmanda elde ettiğimiz farklı galibiyet sporcularımızın kendilerine olan güvenin artmasını sağladı. Bundan sonraki süreçte ayrımı yapmadan yeşil saha üzerine galibiyet hedefi ile çıkacağız umarım bu hedefi gerçekleştirir ve taraftarımızı mutlu ederiz” İfadelerini kullandı.

OYNANAN OYUN VE ELDE EDİLEN SONUÇ MUTLULUK VERİCİ

Yeşil- siyahlı ekibin kulüp başkanı Musa Yıldız,  Bal Liginde geride kalan 2 haftada takımlarının oynadığı oyunun ve elde ettikleri sonuçların kendileri adına mutluk verici olduğunu ifade etti. Yıldız, Türkoğlu Belediyespor maçı sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Ligin henüz başındayız ve lig başlangıçlarında özellikle bizim gibi genç ekiplerin lige olan adaptasyon sürecinin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Buna rağmen 2 haftada toplanan 4 puan ekibimiz adına memnuniyet verici umut ediyorum ki bu başarı süre gelir” şeklinde konuştu.