_(1)_98.jpg)
ŞEHİTKAMİL'DEN KARDEŞ BELEDİYEYE CENAZE ARACI DESTEĞİ
Şehitkamil Belediyesi ile Bismil Belediyesi arasında ilçeler arasındaki karşılıklı ilişkiyi artırmak, belediyeler arasındaki bağı güçlendirmek, diyalogu geliştirmek, karşılıklı deneyim alışverişinde bulunmak amacıyla kardeş şehir protokolü imzalanmıştı. Şehitkamil Belediyesi, Bismil Belediyesi tarafından talep edilen cenaze nakil, yıkama ve morg aracını temin etti ve kardeş belediyeye hibe etti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, aracın anahtarını Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç’e teslim etti.
HER EVDEN CENAZE ÇIKAR
Araç teslimi sonrası açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bismil Belediyesinin bizden cenaze nakil aracı talebi vardı. Her evden gelin çıkmaz ama her evden cenaze çıkar. Biz de kardeş belediyemizin ihtiyacı olan cenaze nakil yıkama ve morg aracını temin ederek hibe ettik” ifadelerini kullandı.
İLÇEMİZE YAKIŞIR BİR ARACA SAHİP OLDUK
Sağlanan desteğe ilişkin değerlendirmede bulunan Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, “Göreve geldiğimiz günden itibaren bizlerden desteklerini esirgemeyen Şehitkamil Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Belediyemizin ihtiyacı olduğu cenaze aracı Şehitkamil Belediyesi tarafından belediyemize hibe edildi. İnsanlarımızın iyi gününde olduğu gibi üzüntülü günlerinde de yanlarında olmayı bir borç biliyoruz. Cenazelerimizin naklinde kullandığımız araç yeterli değildi. Şimdi ise ilçemize yakışır bir araca sahip olduk. Bu aracın temininde emeği geçen başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Meclis Üyelerine ilçe halkı adına şükranlarımı sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Haberler
TFF BAŞKANI HACIOSMANOĞLU'DAN UMUT YILMAZ'A ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’A VATANDAŞLARDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
ANNELER VE ÇOCUKLARI ŞEHİTKAMİL'DE DOYASIYA EĞLENDİ
BAŞKAN YILMAZ'DAN TEKNİK ADAMLARA MORAL ZİYARETİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN TEKNİK ADAMLARA MORAL ZİYARETİ
ANNELER VE ÇOCUKLARI ŞEHİTKAMİL’DE DOYASIYA EĞLENDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN YILMAZ, ÇOCUKLARLA TRAFİK EĞİTİMİNE KATILDI
BAŞKAN YILMAZ’A RIŞVANLARDAN SEVGİ SELİ
ŞEHİTKAMİL’DE ANNELER VE ÇOCUKLARI DOYASIYA EĞLENECEK