ŞEHİTKAMİL'DEN KENT GÖNÜLLÜLERİNE TEŞEKKÜR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen sertifika törenine Gaziantep Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Yavuz Coşkun, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,  İl Özel İdari Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ile birlikte Gaziantep Üniversitesinde görev yapan bir çok öğretim üyesi ve kent gönüllüsü öğrenciler katıldı.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BİZLERE TÜM İMKANLARI ARDINA KADAR AÇTI

Sertifika töreninde kent gönlüsü öğrenciler adına konuşma yapan Yunus Emre Argın: “ Kent Gönülleri projesi kapsamında aldığımız görevler bizlere üniversite hayatımız sonrasında atılacağımız iş dünyası için bir büyük bir tecrübe kazandırdı. Üstlendiğimiz sosyal sorumluluk görevleri bizlere eşsiz bir manevi huzuru yaşattı.  Ben bu vesile ile kent gönüllüsü arkadaşlarım adına bizlere bu imkanı sunan hocalarımıza ve çalışma sahalarında tüm imkanları ardına kadar açan Şehitkamil Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ İLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ

Gaziantep’te kurumlar arasında ortak akılla gerçekleştirilen projelerin şehrin gelişimi adına büyük bir fayda sağladığını belirten Gaziantep Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Yavuz Coşkun ise; “Şehitkamil Belediyesi ve değerli Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu ile çalışmak ve yenilikler üretmek bizleri mutlu ediyor. Kent gönüllüleri projesine katılan bu projeye emek ve gönül veren herkesi yürekten kutluyorum. Bu proje kapsamında görev yapan öğrencilerimiz birçok farklı kulvarda kendilerine yeni değerler ve bilgiler kattılar. Bu ve buna benzer projelerin gelişmesi adına Gaziantep Üniversitesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ SUNULDU

Sertifika töreni öncesinde kent gönüllülerine seslenen Şehitkamil Belediye Bakanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Kent Gönülleri Projesi kapsamında görev yapan tüm arkadaşlarımızla Şehitkamil ailemizden bir fert gibi çalışarak büyük hizmetler ürettik. Projemiz gönüllük esasına dayanmasına rağmen tüm arkadaşlarımız yeri geldiğinde gecesini gündüzüne kadar bizimle birlikte hizmet ürettiler. Ben tüm kent gönüllüsü arkadaşlarımla ve bu projeye başından beri büyük emek ve destek veren başta Gaziantep Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Sayın Yavuz Coşkun olmak üzere rektör yardımcılarımıza, Gaziantep Üniversitesinde görev yapan öğretim görevlisi hocalarımıza ve projeye emek veren tüm katılımcılarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. 

Konuşmalarının ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na projeye olan katkı ve desteklerinden dolayı Gaziantep Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun tarafından teşekkür plaketi sunuldu.