ŞEHİTKAMİL'DEN MİLLİ TAKIMA 4 SPORCU

MİLLİ YÜZÜCÜLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Yüzme branşında 3 farklı kategoride düzenlenen milli takım seçmeleri ardından sporcularının kulvarlarda gösterdikleri performanstan duyduğu büyük memnuniyeti dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, milli yüzücüleri ile gurur duyduklarını ifade etti. Başkan Fadıloğlu,  şampiyona sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sualtı Sporları Federasyonu ve Su Topu Federasyonunun düzenlediği Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde geçmiş sezonlarda da ve icra edilen dönem içerisinde milli takım kadrolarına birçok şampiyon sporcu kazandırmanın gururunu yaşamıştık. Bu kez havuzda başarıya giden yoldaki zorluk derecenin en üst seviyeye ulaştığı yüzme branşında altın kulaçlarımızın kulvarlarda sergiledikleri muhteşem performans bizleri oldukça memnun etti. Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Yıldız, Genç ve Açık Yaş Bireysel Milli Takım Seçmelerinde, milli takım kadrolarına girmeyi başaran milli yüzücülerimizle büyük bir gurur duyuyoruz. Alleben Yüzme Havuzlarının faaliyete girdiği ilk günden bu zamana kadar en büyük hedefimiz ay –yıldızlı mayoları, formaları giyebilmek,  uluslararası platformlarda şanlı bayrağımızı göndere çektirebilmek ve istiklal marşımızı büyük bir gururla okutabilmekti çok şükür bunları başardık.  İnşallah sporcularımız daha da büyük başarılara imza atacaklar buna yürekten inanıyorum. Şampiyonaya katılan sporcularımız  Barış Şahin, Burak Kaplan, Emre Sara ve Volkan Yurdabakan’ı bir kez daha tebrik ediyorum. Milli Sporcularımız Gülşen Mercan, Kaan Kara, Deniz Ay, Yunus Ayvazoğlu’na ise milli takım sürecinde gönülden  başarılar diliyorum.” 

4 FARKLI BRANŞTA MİLLİ HEYECAN YAŞADIK VE YAŞAYACAĞIZ

Havuzda 4 farklı branşta milli takım heyecanı yaşadıklarını belirten Şehitkamil Belediye Alleben Yüzme Havuzları Koordinatörü Cengiz Bingül,  TYF tarafından düzenlenen milli takım seçmeleri sonrasında yaptığı açıklamada “ Yüzme branşında 4 sporcumuz milli takım kadrolarına girmeyi başardı. 2017-2018 sezonunda yüzme, su topu, su altı sporları ve görme engelliler branşlarında sporcularımızı milli takım kadrolarına göndermenin heyecanını yaşadık ve ilerleyen dönemlerde  yaşamaya devam edeceğiz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”  İfadelerini kullandı.