ŞEHİTKAMİL'DEN POTADA DÖRT DÖRTLÜK PERFORMANS

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


“HEDEFİMİZ 2.KEZ ANADOLU ŞAMPİYONASINA KATILMAK ”

Parke üstünde haftayı yenilgisiz kapatan yeşil–siyahlı ekipte yüzler gülüyor. Genç erkekler kategorisinde rakibi Beslenspor’u 43-21’le geçen Şehitkamil’in dev adamları yıldız erkekler kategorisinde de Gençlik ve Spor kulübünü 59-20’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Karataş Şahinbey Spor Salonunda oynanan küçük bayanlar ve küçük erkekler il birinciliği müsabakasında ise rakipleri Gaziantep Basketbol Kulübü ve Şahinbey Gençlik ve Spor Kulübünü 41-10 ve 64-27’lik skorlarla geçen Şehitkamil’in perileri ve dev adamlarının sezon sonundaki hedefi şampiyonluk.

Yeşil – siyahlı kulübün Basketbol takımları İdari Menajeri Metin Alati; “Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol Federasyonu Genç Erkekler Anadolu Şampiyonasında elde ettiğimiz üçüncülükle bu sezon genç erkekler liginde Bölge ve Anadolu şampiyonlarına ilimizden iki temsilci göndereceğiz hedefimiz şampiyon olarak Anadolu Şampiyonasında geçen yıl elde ettiğimiz başarıyı devam ettirmek olacaktır” dedi. 

BASKETBOL’ DA ZİNCİRLEME BAŞARI HEDEFLİYORUZ

Basketbol takımlarının elde ettiği galibiyetleri ve sahada göstermiş oldukları performansları memnuniyetle takip ettiklerini belirten Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “ Basketbol branşında alt yapıya verdiğimiz önemi her geçen gün artırıyoruz. Şehrimizde bizleri birinci ikinci ligde ve bölgesel liglerde temsil eden takımlarımız var. Bizim arzumuz ise bu takımların alt yapısını hazırlamak.  Basketbol spor okullarında yüzlerce sporcumuz eğitim görüyor bu okullardan yetişen sporcularımıza alt yapı takımlarımızda kendilerini gösterme ve tecrübe kazanma fırsatı veriyoruz” dedi.