ŞEHİTKAMİL'DEN REKOR KIRAN HİZMET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Bu büyük başarıda yatırımlarla geliştirilen bilgi işlem alt yapısı büyük rol oynuyor. Artık vatandaşlar, sadece birkaç tıkla belediyedeki tüm işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Veznelerde Sıra Bekleme Dönemi Bitti

Şehitkamil Belediyesi, internet sitesini ilk kez kullanacak vatandaşlar için de, e-vezne bölümünde ayrıntılı bir anlatım demosu hazırlayarak; herkesin bu hizmetten faydalanmasını sağladı.

Ayrıca işlemlerini gerçekleştiren vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmaması için online ve telefon destek hattı da devreye sokuldu.

Şehitkamil Belediyesi internet sitesi üzerinden; (TÜBİTAK) güvencesiyle 7 Gün 24 Saat Belediye işlemlerinize ait (Bildirim, Borç, Tahakkuk, Ödeme, Tahsilat, Evrak Takip, Sıhhı Ruhsat Başvurusu, Gayri Sıhhı Ruhsat Başvurusu, Haftasonu Ruhsatı Başvurusu, Nikah Başvurusu, Hizmet Rehberi, Vergi Bilgileri, Arsa m2 Fiyatları, İnşaat Maliyetleri, Aşınma Oranları, ÇTV Bedelleri ) bilgilerinizi sorgulayabiliyor ve kredi kartı ile borcunuzu güvenli bir şekilde ödeyebiliyorsunuz.

Yine bu sistem üzerinden, şikayet ve önerilerinizi Beyaz Masa’ya bildirebilir, başvurunuzun sonuçlarını takip edebilirsiniz.

Şehitkamil Belediyesi’nin hizmet ve projeleri konusunda ayrıntılı bilgilerinde yer aldığı siteye; www.sehitkamil.bel.tr adresinden ulaşabilirsiniz.