ŞEHİTKAMİL'DEN SAM'A BÜYÜK GÖSTERİ

ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE ÇOK GÜZEL BİR GECE GEÇİRDİK

Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yapılan Ramazan şenlikleri Sam Mahallesinde devam etti. Etkinlikte, tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, animasyon gösterileri sunulurken, sahneye çıkan akrobat, bir birinden heyecanlı gösterilere sahne oldu. Akrobat’ın yapmış olduğu gösteriyi adeta nefeslerini tutarak izleyen çocuklar ve aileler, gösteri sonunda uzun süre akrobatı ayakta alkışladı. Daha sonra sahneye çağırılan çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yapılan yarışmalarla hoş vakit geçiren çocuklara Şehitkamil Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler sunuldu. Etkinlikte ayrıca çocuklara, pamuklu şeker, elmalı şeker ve balon gibi çeşitli hediyeler sunuldu. Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde hoş vakit geçirdiklerini dile getiren çocuklar,  yapılan etkinlikten dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, unutulmaz bir gün geçirdiklerini söyledi. Etkinliğe katılan aileler ise, “Çocuklarımızla birlikte Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikleri izlemeye geldik. Burada tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, animasyon gösterileri yapıldı. Ayrıca akrobat gösterisi sunuldu. Akrobatın yapmış olduğu gösteriyi adeta nefeslerimizi tutarak izledik. Çocuklarımızla birlikte çok güzel bir gece geçirdik. Şehitkamil Belediyemize, çocuklarımıza böylesine güzel bir eğlenceyi sundukları için teşekkür ediyoruz” dediler.