ŞEHİTKAMİL'DEN TEMİZLİĞE DAVET VAR

ŞEHİTKAMİL’İN TEMİZLİK ANLAYIŞI FARK YARATIYOR

Şehitkamil Belediyesi temizlik ekibi Şirinevler mahallesinde ara sokaklar ve boş araziler başta olmak üzere her yeri pırıl pırıl yaptılar. Temizlik araçları ve temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı çok sayıda personelle Şirinevler mahallesinde çalışma yapan ekipler kısa sürede mahallede her yeri temizlediler. Çevre temizliğinin yanı sıra çöp konteynırlarını yıkayan ve boyayan ekipler kullanım dışı olan konteynırları da yenileriyle değiştirdiler.

KÖŞE BUCAK HER YER TERTEMİZ

Şirinevler mahalle sakinleri; “Belediyemize bağlı ekipler kısa sürede mahallemizde temizlenmeyen yer bırakmadı. Zaten Belediyemiz rutin olarak her gün çöp toplama ve sokaklarımızda temizlik çalışmaları yapıyordu. Ama bugün daha geniş kapsamlı olarak bu çalışmayı devam ettirdiler. Belediyemiz tarafından Bahar Temizliği kampanyası başlatılmış. Böylece aynı zamanda da vatandaşları da temizlik konusunda davet eden ve isteklendiren bir uygulama olmuş. Belediye çalışanlarımıza ve Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.