ŞEHİTKAMİL'DEN VATANDAŞA TÜRK BAYRAĞI ARMAĞANI

Şehitkamil Belediyesi, 15 Temmuz 2016 günü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kalkışılan başarısız darbe girişimi sonrası TBMM tarafından ilan edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle vatandaşa Türk Bayrağı armağan etti. Türk Bayrağı hediyesi dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, kapılarında kendilerine teslim edilen milli birlik ve beraberliğin sembolü olan armağanın kendilerini çok memnun ettiklerini ifade ettiler.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla gerçekleştirilecek programlar kapsamında saat 20:15’te tüm Gaziantep, hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okuyacak.

 

BAŞKANIMIZA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bayrak dağıtımına ilişkin açıklamada bulunan Seyrantepe Mahalle Muhtarı Hamdi Taşkın, “Bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Şehitkamil Belediyemizin mahallemizde bayrak dağıtımı oldu. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Malum her yıl meydanlara gidiyorduk. Koronavirüs nedeniyle bugün meydanlara gidemiyoruz ama bu bizim için hiçbir engel değil. Bugün saat 20.15’te balkonlarımıza, pencerelerimize çıkarak, Şehitkamil Belediyemizin dağıtmış olduğu bayrakları sallayarak, gür bir sesle İstiklal Marşımızı okuyacağız. Bir daha böyle bir darbe teşebbüsünün yaşanmasına izin vermeyeceğiz. Ben bu vesileyle 15 Temmuz gecesi vatanımız uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum, gazilerimize de sağlık diliyorum” şeklinde konuştu.

 

BAYRAKLARLA BALKONLARIMIZDAN İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUYACAĞIZ

İbrahim Halil Küçük isimli vatandaş ise bayrak dağıtımıyla ilgili şunları söyledi:

 

“Bugün, 15 Temmuz. 4 yıl önce ülkemizde devletimize karşı bir kalkışma yaşandı. Bir kez daha darbe girişimini lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı bir ömür diliyorum. Bu akşam Şehitkamil Belediyemizin hediye ettiği bayraklarla balkonlarımızdan İstiklal Marşımızı okuyacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah, bize bir daha 15 Temmuz gibi bir gün yaşatmasın.”