ŞEHİTKAMİL'DEN VERGİ ÇAĞRISI

Şehitkamil Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından; emlak, çevre – temizlik, ilan - reklam vergisi ikinci taksiti son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada “Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için vergi borçlarını en geç bu tarihe kadar ödemeleri gerekmektedir.

Belediye hizmetlerinin hızlı ve düzenli bir şekilde devam etmesinde vergiler önemli bir yer tutuyor. Yerel yönetimlerin şehircilik alanında ve sosyal belediyecilikte yapmış olduğu hizmetlerin temelini, vergi gelirleri oluşturuyor. Bu yüzden bu konuda vatandaşlarımızdan toplumsal bir hassasiyet bekliyoruz” denildi.

Ayrıca; vergi ödemelerinin internet üzerinden de kolayca yapılabileceği de vurgulanarak; “Şehitkamil Belediyesi resmi internet sitesi olan, www.sehitkamil.bel.tr adresindeki ilgili linkten vatandaşların tüm ödemelerini TÜBİTAK güvencesiyle yatırabildikleri belirtildi.