ŞEHİTKAMİL'DEN YENİ BİR ANNE MERKEZİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Yoğun ilgi gören Anne Merkezleri’nde kadınlarımız biraraya gelerek Seminer, gezi ve kurslara katılma imkanı buluyorlar. Çocuklar için ise öğretmenlerin görev yaptığı kreş ve uyku odalarından oluşan bölümler bulunuyor.

Başkan Fadıloğlu; “Sosyal Tesislerde Konsepti Değiştiriyoruz”

Nurtepe Sosyal Tesisi’nde kurulan yeni Anne Merkezi’nin açılışını yapan Başkan Fadıloğlu; “ Böyle bir günde sözden çok icraata bakmak gerekiyor. Sosyal Tesislerimizde artık konsepti değiştiriyoruz. Vatandaşlarımızın istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni birimler kuruyoruz. Hem kadınlarımızın hem de çocukların eğitimine destek olmak için Anne Merkezlerine öncelik veriyoruz. Şuanda 150 velimiz bu merkezimize devam ediyor. Kadınlarımız; Seminer, konferans ve kurslar ile kişisel bilgi ve becerilerini geliştirirken çocuklarımız da kreş ve uyku odalarında zaman geçirebiliyor” dedi.
Bu tip birimleri kurmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “buraları kurmak bizden sahip çıkmak vatandaşlarımıza düşüyor” diye konuştu.

“Anne Merkezi’ne Kadınlarımız, Büyük ilgi Gösteriyor”

Törende söz alan Nurtepe Sosyal Tesisi Anne Merkezi Sorumlusu Eda Çiftçi; “Anne Merkezlerinde kurslar, seminerler ve toplantılar düzenleniyor. Çocuklar da kendi arkadaşlarıyla kreşimizde zaman geçirebiliyorlar. Kadınlarımızdan büyük bir ilgi görüyoruz” dedi.

Açılışın ardından merkezi gezen Başkan Fadıloğlu, kreşte eğitim gören çocuklar tarafından hazırlanan gösteriyi büyük bir keyifle izledi. Anne Merkezinin en küçük üyesi olan bebeğe de urup hediye etti.