ŞEHİTKAMİL'DEN YETİM ÇOCUKLARA RAMAZAN ŞENLİĞİ

ÇOCUKLARIMIZ BAŞKANIMIZ SAYESİNDE UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yapılan Ramazan şenlikleri bu kez yetim çocuklar için düzenlendi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Şahinbey Çocuk Yuvası’nda kalan 7-13 yetim çocuklar için gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri’nde çocuklar gönüllerince eğlendi. Düzenlenen etkinlikte, tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, kukla gösterileri, animasyon gösterileri yapıldı. Daha sonra sahneye çağırılan yetim çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yapılan yarışmalarla hoş vakit geçiren çocuklara Şehitkamil Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Etkinlikte ayrıca çocuklara, pamuklu şeker, Elmalı Şeker ve balon gibi çeşitli hediyelerde sunuldu. Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde hoş vakit geçirdiklerini dile getiren yetim çocuklar,  yapılan etkinlikten dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, unutulmaz bir gün geçirdiklerini söyledi.