ŞEHİTKAMİL, HAVUZDAKİ 3 BRANŞTA DA İDDİALI

YEŞİL  - SİYAHLI KULAÇLAR ŞAMPİYONLUKLAR İÇİN YARIŞACAK

Şehitkamil Belediyesi Alleben ve Alleben 2 Yüzme Havuzlarında çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü; yüzme, sutopu ve sualtı sporları takımları yeni sezonda yarışmacı olduğu liglerde ve yarışlarda şampiyonluk kovalayacak. Geride kalan sezonda Gaziantep ve bölge genelinde elde ettiği başarılı sonuçlarla birçok ilke imza atan yeşil- siyahlı kulübün şampiyon kulaçları, başarı grafiğini daha da yukarılara çıkartabilmek adına antrenmanlara hız kesmeden devam ediyor.

 

ŞEHİTKAMİL’İ EN BAŞARILI ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Sporları Branşları Genel Koordinatörü Cengiz Bingül, 2015-2016 sezonu ile ilgili yaptığı değerlendirmede bulundu. Cengiz Bingül, “Şehitkamil Belediye Spor Kulübü; yüzme, sutopu ve sualtı sporları branşlarında yeni sezona yine başarı hedefleri ile start verdik. Yaz döneminin başından itibaren faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda farklı kategorilerde yarışacak olan sporcu arkadaşlarımız, uzman antrenörlerimiz nezaretinde yoğun bir çalışma maratonundan geçtiler. Ümit ediyorum ki yeşil-siyahlı kulübümüz yeni sezonda katıldığı yarışmalarda başarılı sonuçlara imza atar, sporcularımız Türkiye genelinde önemli dereceler elde eder her zaman olduğu gibi ilçemizi ve ilimizi layıkıyla temsil ederiz” açıklamasında bulundu.

 

ŞEHİTKAMİL’DE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nde su sporları branşlarında faaliyet gösteren başarılı sporcular, yeşil–siyahlı kulüp bünyesinde amatör bir ruhla profesyonel imkanlarla spor yapabilmenin kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade etti. Sporcular, 2015-2016 sezonunda katılacakları tüm yarışlardan başarılı sonuçlarla ayrılarak kazanacakları kupa ve madalyaları kendilerini bu güne kadar büyük imkanlar sunan başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere büyük sevgi duydukları antrenörlerine ve her platformda kendilerinden desteklerini esirgemeyen velilerine armağan etmek istediklerini kaydetti.