ŞEHİTKAMİL'İN BİLEKÇİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

DÜNYA BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASINDA SÖZ SAHİBİ BİR ŞEHİTKAMİL OLACAK

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında 3 altın madalyayla dönen Şehitkamil Belediyespor Kulübü Bilek Güreşi sporcuları Osman Ölmez, Hüseyin Özkent, Bekir Bozkurt, Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Memik Terlemez, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet ile birlikte, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci’yi makamında ziyaret etti. Bilek Güreşi Şampiyonasında 3 altın madalya ile dönen sporcuları ve teknik heyeti başarılarından dolayı tebrik eden Özkeçeci, sporcuları Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Sporcular, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında elde etmiş oldukları başarıları nedeniyle, 14 -21 Eylül 2014 tarihlerinde Litvanya’da düzenlenecek olan 36. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında, Türkiye’yi, Milli Takım formasıyla temsil etmeye hak kazandı. Ayrıca Şampiyonada Milli Takım Antrenörlüğünü Şehitkamil Belediyespor Kulübü Bilek Güreşi Antrenörü Yakup Cin üstelenecek. Kulüp sporcularından Abdullah Cin ise Şampiyonada milli hakem olarak görev yapacak. Türkiye Milli Takım kafilesine 3 sporcu 1 antrenör ve 1 hakem göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, “Şehitkamil Belediyesi olarak sporcularımıza en büyük desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Dolayısıyla sporcularımızın da almış olduğu başarılar, bize büyük bir güç ve büyük bir motivasyon veriyor. Bilek güreşi sporcularımızın, Türkiye’de hatta dünyada söz sahibi olmaları ayrı bir mutluluk veriyor. Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında altın madalya ile dönen sporcularımıza da bizlerde manevi değeri yüksek hediyeler sunduk. Sporcu kardeşlerimiz Litvanya’da düzenlenecek olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Şehitkamil Belediyespor Kulübü olarak, bir hakem, bir antrenör ve üç sporcumuz Milli Takım sporcusu olarak oraya gidecek ve ülkemizi temsil edecekler. Dolayısıyla Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında söz sahibi bir Şehitkamil olacak. Bu konuda ben sporcu arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

 

SPORCULARIMIZ İNŞALLAH BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE EDEREK, BİZLERİ GURURLANDIRIRLAR

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Memik Terlemez ise, “Şehitkamil Belediyespor Kulübü olarak, Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve Başkan yardımcılarımıza, bize vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizi ve Şehitkamil’i Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında temsil edecek olan sporcularımıza da şimdiden başarılar diliyoruz. Sporcularımız inşallah Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında büyük bir başarı elde ederek, bizleri gururlandırırlar” diye konuştu.

 

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Antrenörü Yakup Cin de, “14 -21 Eylül 2014 tarihlerinde Litvanya’da düzenlenecek olan 36. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında, Osman Ölmez, Hüseyin Özkent, Bekir Bozkurt, Milli Takım kadromuzda yer alıyor. İnşallah ülkemizi Litvanya’da en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye’yi Milli Takım formasıyla, Litvanya’da temsil edecek olan sporcular ise, Şehitkamil Belediyemizin bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında, önce ülkemizi, sonra Gaziantep’i ve Şehitkamil’i en iyi şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandılar.