ŞEHİTKAMİL'İN İNCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ruhsat Denetim Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Şehitkamil’in İncileri’ projesi kapsamında Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen ödül törenine, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Osman Metli, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile ödül almaya hak kazanan işletme sahipleri katıldı.

“AMACIMIZ GIDA İŞLETMELERİNİN DAHA SAĞLIKLI KOŞULLARDA ÜRETİM YAPMASI”

Programda bir konuşma yapan Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesinde faaliyet gösteren tüm gıda işletmelerinin daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretim yapmalarını sağlamak adına proje gerçekleştirdiklerini söyledi. Şehitkamil’in İncileri projesinin gönüllü katılımı temel aldığını belirten Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil’de gıda güvenliği ve hijyen konusunda halkımızı ve işletme sahiplerini bilinçlendirmek ve daha sağlıklı bir gelecek oluşturmak amacıyla belediyemiz zabıta müdürlüğümüz, ruhsat denetim müdürlüğümüz ve sağlık işleri müdürlüğümüz tarafından ‘Şehitkamil’in İncileri’ projesi hazırlanmıştır. Buradaki amacımız belediyemiz sınırları dahilinde faaliyet gösteren gıda işletmelerinin daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretim yapması ve tüketicilerinde bu işletmelerde daha güvenli ve sağlıklı gıda tüketmesini sağlamaktır. Bu kriterlere uyarak örnek olan işletmelerimizi kutluyorum. Bu sebeple kurallara uyan ve sağlıklı üretim yapan işletme sahiplerimizi ödüllendireceğiz” dedi.

“PROJE İNŞALLAH DİĞER İŞLETMELEREDE ÖRNEK OLACAKTIR”

Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Şehitkamil’in İncileri’ projesini önemsediklerini dile getiren Kaymakam Aydın ise, “Gerek yeni çıkartılan gıda kanunu, gerekse Avrupa Birliği uyum süreci kapsamında Gaziantep’te gıda güvenliği konusuna gösterilen hassasiyet giderek artmakta ve belediyeler gibi yerel kamu kurum ve kuruluşlarının bu konuda yetkileri ile inisiyatifleri arttırılmaktadır. Şehitkamil Belediyemizi de böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçirdiği için kutluyorum. Belediye başkanımız sosyal belediyeciliğin gerektirdiği tüm çalışmaları yürüterek ilçenin değişimi adına önemli hizmetler yapıyor. Gıda güvenliği ve hijyen koşullarına uyarak örnek teşkil eden işletme sahiplerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Aydın, Başkan Fadıloğlu ile Osman Metli ödül almaya hak kazanan işletme sahiplerine plaket, Şehitkamil’in İncileri Bayrağı ve stıcker takdim ettiler.