ŞEHİTKAMİL'İN MİNİK YILDIZLARI FUTBOL FESTİVALİNDE

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


MERSİN’DE Kİ FUTBOL FESTİVALİNDE İLİMİZİ ŞEHİTKAMİL’İN SPORCULARI TEMSİL EDECEK

Mersin Tarsus’ta düzenlenen 5. Uluslar arası Futbol Festivalinde boy gösterecek olan minik futbolcuları Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcebbar Özkara uğurladı.  Dört gün sürecek olan Futbol Festivalinde ilimizi On iki yaş grubunda ki minik futbolcular temsil edecek.

İLİMİZİ BAŞARI İLE TEMSİL EDECEĞİZ

Futbol Festivalinde yalnızca Şehitkamil Belediyesi Spor Akademisi öğrencilerin boy göstereceğini ifade eden Şehitkamil Belediyesi Spor Akademisi Genel Koordinatörü Necmi Karaoğlan; “ Bu sene Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun desteği ile futbolda önemli başarılara imza attık. Gelecekte iyi sporcular yetiştirmek adına futbol akademimizde minik sporculara özel ilgi gösteriyoruz. Bu gün ilimizi temsil etmek için sporcularımızla birlikte Tarsus’ta düzenlenen futbol festivaline gidiyoruz. Burada elimizden geleni yapıp ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

Turnuvaya katılacak minik sporcular ise heyecanlı olduklarını ama futbol festivalinde en iyi oyunlarını ortaya koyup başarı yakalayacaklarını söylediler.