ŞEHİTKAMİL'İN MÖP VE E-MÖP STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

MÖP ve E-MÖP projesiyle geri dönüşüm konusunda Gaziantep’te fark oluşturan Şehitkamil Belediyesi hayata geçirdiği yeni projelerini  “Sıfır Atık Projesi” etkinliğinde sergiledi. Etkinliğe gelen katılımcılar, Şehitkamil Belediyesi tarafından kurulan MÖP ve E-MÖP standını gezdi. Projeler hakkında bilgi alan katılımcılar, standa yoğun ilgi gösterdi. Stant yetkilileri tarafından verilen kısa brifingi dinleyen katılımcılara, geri dönüşüm ve çevre duyarlılığı hakkında bilgiler verildi. Katı atıkların çevreye olumsuz yönde etkilerinin olduğu, MÖP ve E- MÖP projesi sayesinde hem çevrenin korunduğu hem de ekonomiye olumlu katkılar sunduğu da katılımcılara iletildi. Brifingi dikkatle dinleyen katılımcılara çeşitli hediyelerde sunuldu. “Sıfır Atık Projesi” etkinliğine katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’da kısa bir süreliğine standı inceleme fırsatı buldu.