ŞEHİTKAMİL'İN PERİLERİ OKUL SPORLARINDA ŞAMPİYON OLDU

BASKETBOL ALT YAPISINDA ŞEHİTKAMİL FARKI SÜRÜYOR 

 

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen 2013 – 2014 Yılı Okul Sporları Yıldız Bayanlar Basketbol İl Birinciliği Liginin şampiyonu, yine tüm oyuncuları, 

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Basketbol Alt Yapı Takımlarında forma giyen sporculardan oluşan Mehmet Tuncay Aykaç Orta Okulu Oldu. Basketbol alt yapısında tespit edilen pilot okullarda yaptığı çalışmalarla son yıllarda gerek Okul Sporları Liglerinde, gerek Kulüpler Arası Basketbol İl Birinciliği liglerinde başarıdan başarıya  koşan Şehitkamil Belediyespor, yıldız bayanlar kategorisinde gelen son şampiyonlukla birlikte bu branştaki farkını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.   

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZE BÜYÜK DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ 

 

2013- 2014 Yılı Okul Sporları Basketbol Yıldız Bayanlar İl Birinciliğinde Liginde 36 Müsabaka sonrasında namaglûp şampiyon olan Tuncay Aykaç Orta Okulu, Beden Eğitimi Öğretmeni Taner Özçelik, spora ve özelikle basketbol branşına verilen büyük destekten dolayı Şehitkamil Belediyesine ve Şehitkamil Belediyespor Kulübüne teşekkürlerini iletti. Özçelik; “Şehitkamil Belediyemizle birlikte geride bıraktığımız son iki sezonda basketbol branşında yapmış olduğumuz çalışmaların meyvelerini toplamak, il ve bölge genelinde şampiyonluklar elde etmek bizleri ve sporcu arkadaşlarımızı fazlasıyla mutlu ediyor. Ben sporcularımız, değerli sporcu velilerimiz ve okulumuz adına spora ve sporcuya verilen büyük destek ve ilgiden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve kıymetli mesai arkadaşlarına teşekkürlerimi sunmak istiyorum”  İfadelerini kullandı.