ŞEHİTKAMİL'İN PERİLERİ POTANIN PERİLERİNE OLİMPİYATLARDA BAŞARI DİLEDİ

FADILOĞLU PERİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Spora ve Sporcuya olan desteğini her platformda dile getiren ve İlçenin bir çok farklı bölgesindeki spor alanlarını halkın hizmetine sunarak 7’den 70 herkesin spora olan ilgisini artıran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Potanın Perileri ve Filenin Sultanlarına destek için toplanan yaz spor okulu öğrencilerini de yalnız bırakmadı.  Şehitkamil’in Perileri ile birlikte başarı dileklerini Londra’ya gönderen Fadıloğlu; “Türk spor tarihinde bir ilk yaşayacağımız Londra Yaz Olimpiyatlarına 67 bayan 47 erkek toplamda 114 sporcu ile katılacağız. Geçtiğimiz olimpiyatlarda gerek branşlara göre katılım sayısının artması gerek yarışmacı sporcu sayısının rekor düzeye ulaşması Türkiye’nin spor alanında çağ atladığının en büyük göstergesidir. Ben umut ediyorum ki yarışmacı tüm sporcularımız ve takımlarımız olimpiyat oyunlarından başarılı sonuçlarla ve madalyalarla ayrılırlar” dedi.

PERİLER GÖZ KAMAŞTIRDI

A Milli Bayan Basketbol Takımına destek olabilmek için takımın sembolü perilerin kılığına giren basketbol spor okulunun minik öğrencileri kostümleri ile adete göz kamaştırdı. Potanın perilerine desteklerini dile getirebilmek için pankart açan küçük periler A Milli Bayan Basketbol takımı antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ve potanın perilerine olan sevgilerini ise renkli kartonlara yazdıkları sözlerle ifade ettiler. Basketbolun içinden gelen bir belediye başkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını ifade eden Şehitkamil’in Perileri kendilerine verilen fırsat ve imkanlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.