ŞEHİTKAMİL'İN PERİLERİ ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞADI

ŞEHİTKAMİL BAŞARILARINI ŞAMPİYONLUK KUPALARIYLA TAÇLANDIRIYOR

2012-2013 Sezonunda ilk kez katıldığı Minik Kızlar Basketbol Ligini, şampiyonlukla tamamlayan Şehitkamil Belediyespor’da büyük bir sevinç yaşanıyor. 2 farklı jenerasyonda 40’ın üzerinde lisanslı sporcu ile minik kızlar ligine start veren yeşil – siyahlılarda elde edilen şampiyonluk gelecek içinde büyük bir vaat ediyor. Minik Kızlar Basketbol Ligi Ödül Töreninde dereceye giren takımlara ödüllerini takdim eden Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak, elde edilen şampiyonluktan dolayı Şehitkamil Belediyespor Kulübünü kutlarken “ 2012 – 2013 Sezonunda ilimizde tüm kategorilerde rekor bir maç sayısı ile liglerimizi oynattık. Şu anda büyük erkekler basketbol ligi dışında tüm liglerimiz tamamlandı ben federasyonumuz adına liglerde emeği geçen herkesi kutluyorum, Şehitkamil Belediyespor Kulübü nerdeyse tüm kategorilerde dereceler elde ederek büyük bir başarı elde etti. Ben bir kez daha şampiyonluklar elde eden ve ilimizi Türkiye bazında başarı ile temsil eden bu güzide kurumuzu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.