ŞEHİTKAMİL'İN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BEYKENT VE GİRNE'DE DEVAM ETTİ

ÇOCUKLARIMIZ BAŞKANIMIZ SAYESİNDE UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yapılan Ramazan şenlikleri Beykent ve Girne Mahallelerinde devam etti. Beykent ve Girne Mahallesinde düzenlenen etkinlikte, tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, kukla gösterileri, animasyon gösterileri yapıldı. Daha sonra sahneye çağırılan çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yapılan yarışmalarla hoş vakit geçiren çocuklara Şehitkamil Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler sunuldu. Etkinlikte ayrıca çocuklara, pamuklu şeker, Elmalı Şeker, balon gibi çeşitli hediyelerde sunuldu. Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde hoş vakit geçirdiklerini dile getiren çocuklar,  yapılan etkinlikten dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, unutulmaz bir gün geçirdiklerini söyledi.

Etkinliğe katılan aileler ise, “Çocuklarımızla birlikte Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikleri izlemeye geldik. Burada tiyatro gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunları, kukla gösterileri, animasyon gösterileri yapıldı. Ayrıca çocuklarımız sahneye çağırılarak çeşitli oyunlar onatıldı, dans oyunları oynatıldı, çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Ayrıca çocuklarımıza Belediyemiz tarafından çeşitli hediyeler de sunuldu. Çocuklarımız Başkanımız sayesinde unutulmaz bir gün yaşadı. Yapılan gösterilere ve Belediyemiz tarafından verilen hizmete memnun kaldık. Bize bu güzel günü yaşatan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.