ŞEHİTKAMİL'İN YILDIZLAR DÖRT DÖRTLÜK

Şehitkamil Belediyespor kulübü yıldız erkekler basketbol takımı antrenörü Mert Murat Özdemir yaptığı açıklamada; “Bu sezon kulübümüzün basketbol alt yapısına verdiği büyük destekle çıktığımız yolda takımızın her geçen gün daha iyi bir performans çizmesi bizleri mutlu ediyor. Gerek yıldızlar gerek gençler kategorisinde yetiştirdiğimiz sporcularımızı Gaziantep ve Türk Basketboluna kazandırmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, basketbol takımlarının alt yapıda göstermiş olduğu performanstan memnuniyet duyduklarını belirtti. Yıldız; “Şehitkamil Belediyespor çatısı altında tüm branşlarda alt yapıya büyük önem veriyoruz. Sporda alt yapı işin mutfak kısmını oluşturuyor. Profesyonelliğe ve başarıya giden yolda alt yapı çok önemli bir faktördür. Bizde alt yapımıza çok önem veriyoruz” dedi.