ŞEHİTKAMİL'İN YILDIZLARI GALİBİYET İÇİN HAZIR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Geçtiğimiz haftayı şanssız bir gol yiyerek mağlubiyet ile kapatan Şehitkamil Belediyespor, Şanlıurfa İl Özel İdare Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Şehitkamil İlçe Stadyumunda yaptığı son taktik çalışmalar ile tamamladı.

Takımda eksik oyuncunun olmadığını vurgulayan teknik direktör Mahmut Yıldırım; “Geçen hafta çok şanssız bir mağlubiyet aldık. Tabi ki bir maç kaybetmek her şey bittiği anlamına gelmez. Bizim hedefimiz şampiyonluk ve daha yolun başındayız. Bu hafta rakibimiz Şanlıurfa İl Özel İdarespor. Rakibimizi tanıyoruz, biliyoruz. Hazırlıklarımızı yaptık ve hedefimiz mutlak galibiyet. 30 Ekim Pazar günü 13.30’da kendi stadımız olan Şehitkamil ilçe Stadına tüm Gaziantepli taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

Geçen hafta deplasmanda Kilis Belediyespor’dan talihsiz bir gol yediklerine değinen Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “ Bu hafta oynayacağımız Şanlıurfa İl Özel İdarespor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Yönetim ve teknik heyet olarak takımımızın yanındayız. Alacağımız 3 puan bizim için çok önemli. Bu maçı aldığımız takdirde Şanlıurfa İl Özel İdarespor’un puan olarak üstünde olacağız. İnşallah bu maçı alırız ve iki bayramı aynı anda yaşar taraftarlarımıza hediye ederiz” dedi.