ŞEHİTKAMİL'İN YILDIZLARI GAZİANTEPSPOR'DA

Gaziantepspor’a daha önce forvet oyuncusu Fuat Gölbaşı’nı verdiklerini, şimdi ise üç futbolcu daha verdiklerini dile getiren Kulüp Başkanı Musa Yıldız, “Şehitkamil Belediyespor sadece sportif başarı elde ederek günü kurtarmaya çalışmıyor. Aynı zamanda Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştiriyor. Belediye Başkanımız M. Rıdvan Fadıloğlu her zaman yanımızda oldu, yanımızda olmaya da devam ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Şehitkamil Belediyespor’da forma giyen Sergen Çelik, Mehmet Tekin ve Seçkin Öney bundan sonra Gaziantepspor’da forma giyecekler” şeklinde konuştu.

Şehitkamil Belediyespor’a övgüler yağdıran Gaziantepspor Altyapı Teknik Sorumlusu Mehmet Ali Süral, yaptığı açıklamada ise, “Gaziantepspor olarak Gaziantep’te bulunan tüm takımlarımızla iyi ilişkiler içerisindeyiz. Şehitkamil Belediyespor’da bu takımlarımızdan birisi. İyi bir kadrosu olmakla birlikte çok iyi altyapıları bulunuyor, aynı zamanda işi bilen antrenörlerle çalışıyorlar. Kulüp Başkanı Musa Yıldız’a, spora her türlü desteği veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum. Daha önce Şehitkamil Belediyespor’dan aldığımız Fuat Gölbaşı şimdi Hatayspor’da forma giyiyor. Ancak lisansı Gaziantepspor’da. Sergen, Mehmet ve Seçkin’de ileride çok iyi futbolcu olacaklar. Gaziantepspor’a futbolcu desteğinde bulunan Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.