ŞEHİTKAMİL'İN YILDIZLARI ZİRVEDE

DÖRTTE DÖRT İLE GELEN LİDERLİK

Şehitkamil Belediyespor, potada yıldız erkekler kategorisinde yaptığı dört maçı da kazanarak ligde ilk devrenin bitimine bir hafta kala 8 puanla zirveye uçtu.

 

Zirve Üniversitesi GSK maçı sonrasında ligdeki durumlarını değerlendiren yeşil – siyahlı ekibin genç antrenörü Cihat Yasıllıgöz, “Yaz döneminde tüm kategorilerde iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Şimdi Allaha çok şükür bu emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Genç takımımızın bir sonraki sezonda omurgasını oluşturmak amacı ile oluşturduğumuz yıldız takımımız ligde yaptığı tüm maçları kazandı. Bir yandan sporcularımıza tecrübe kazandırıp bir yandan da en az bizim kadar kaliteli basketbol oynayan rakiplerimiz karşısında seri galibiyetler elde edip namaglup liderlik koltuğuna oturmak bizleri fazlası ile mutlu etti. Umarım bu serinin devamı gelir” dedi.

 

“LİDERLİĞİMİZ BAŞKANIMIZA ARAMAĞAN OLSUN” 

 

Şehitkamil Belediyespor Yıldız erkekler basketbol takım kaptanı Cihan Atakan ise, “Sezon başından bu yana kulübümüzde faaliyet gösteren tüm branşlara verdiği desteklerinden dolayı belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.