ŞEHİTKAMİL'Lİ KARATECİLER MİLLİ TAKIM KAMPINA GİDİYOR

ELİT SPORCULAR YETİŞİYOR

Karate Federasyonu’nun 2012 yılı yurt içi faaliyet programında yer alan Yıldızlar Milli Takım Seçmeleri ve Sporcu Gelişim kampına Türkiye’nin birçok farklı bölgesinden milli sporcu adayları katılacak. 18 -25 Kasım ve 25 Kasım – 2 Aralık tarihlerinde iki farklı gurup halinde düzenlenecek olan kamplarda geleceğin elit karatecileri milli antrenörler tarafından eğitime tabi tutulacak. Şehitkamil Belediyespor Kulübü karate antrenörü Uğur Çip;  Şehitkamil Belediyesi çatısı altında açmış oldukları karate spor okulunda yüzlerce sporcunun eğitim gördüğünü ve bu sporcular içersiden kulüp takımına adapte ettikleri sporcuların ise il, bölge ve Türkiye genelinde başarılar elde ettiğini belirtti. Çip; “ Yıldızlar Milli Takımı Sporcu Gelişim kampına sporcularının davet edilmiş olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Sporcuların geleceği açısından büyük önem arz eden sporcu gelişim kamplarına ve Milli Takımlara sporcu yetiştirebilmek adına var gücüyle çalışmalara devam edeceğiz” dedi.