ŞEHİTKAMİL'Lİ MİNİK TEKVANDOCULAR MADALYALARI TOPLADI

MİNİKLERDEN 2 ALTIN 2 GÜMÜŞ 2 BRONZ

Taekwando Minikler Türkiye Şampiyonası Gaziantep İl Seçmelerinden 2 Altın 2 Gümüş ve 2 Bronz Madalya ile ayrılan Şehitkamil Belediyespor büyük bir başarıya imza attı. Taekwando Takımı sporcularından, 33 Kg.da yarışarak bu kiloda erkekler kategorisinde birincilik elde eden Burak Ölmez ile yine 57 Kg. bayanlar kategorisinde rakiplerini bir bir geçmeyi başararak birincilik elde eden Damla Ezgi Mutlu, 2-5 Eylül 2013 tarihlerinde Karaman ilinde yapılacak Minikler Türkiye Şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecekler.  Şehitkamil Belediyespor Kulübü Taekwando Branşı Antrenörü Mehmet Beyaz, Şampiyona sonrasında yaptığı değerlendirmede “ Kulübümüz bünyesinde 1 Yıla aşkın süredir özelikle minikler ve küçükler kategorilerinde sporcularımızla birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisindeydik. Şampiyonada elde edilen dereceler verilen büyük emeklerin karşılığıdır. Umut ediyorum ki sporcularımız Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonasından da başarılı sonuçlarla ayrılarak mutluluğumuzu perçinlerler” ifadelerini kullandı.