ŞEHİTKAMİL'Lİ SPORCULAR SOSYAL MEDYAYI GÜVENLİ KULLANACAK

GENÇLERİMİZİN SOSYAL MEDYAYI DOĞRU KULLANMLARI ÇOK ÖNEMLİ

Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediye Spor Kulübü iş birliği ile organize edilen 2015 Yılı Yaz Spor Okullarında teknik ve taktik eğitimler tüm hızıyla devam ederken,  saha içi eğitimlerin yanı sıra sporcu öğrencilerin gelişimlerine büyük katkı sağlayan teorik eğitimlerde hız kesmeden devam ediyor. “Sanaldan Gerçeğe Güvenle Bağlan” projesi kapsamında Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü genç sporculara, sosyal medyanın güvenli kullanımı hakkında çeşitli görseller ve güncel örneklerle sosyal medyanın doğru kullanımı hakkında bilgiler verdi. Polis memurları sporculara ayrıca, sosyal meydanın yanlış kullanımda günlük hayat akışını olumsuz etkileyen zararlarını da anlattı. Bilgisayarların, tabletlerin ve akıllı telefonların başında sıkça zaman geçiren gençlere, önemli tavsiyelerde bulunan polis memurları, özelikle kimlik bilgileri, adres ve iletişim bilgileri gibi özel olması gereken konularda sosyal medyada bilgi paylaşımı yapılmaması konusunda da uyarılarda bulundu.

SPORCU ÖĞRENCİLERİMİZİN KİŞİSEL GELİŞİMLERİNİ TAKİP EDİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Koordinatörü ve Şehitkamil Belediyesi Futbol Alt Yapı Sorumlusu Taner Özaykut, sporcu öğrencilerinin saha içi ve saha dışı eğitimlerini büyük bir titizlikle takip ettiklerini söyledi. Özyakut, “Şehitkamil Belediyespor Kulübü olarak, her zaman önceliğimiz iyi bir birey yetiştirmek. Farklı kurum ve kuruşlarda görevli eğitmenlerden teorik ve görsel eğitimler konusunda büyük destekler alıyoruz. Bu gün Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarımız, sporcularımıza sosyal medyayı nasıl güvenli kullanabilecekleri konusunda eğitimler verdiler.  İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine sporcularımız adına teşekkür ediyorum. Bu tip eğitimler sporcularımızın kişisel gelişimine büyük katkı sağlıyor. Spor okullarımızda bundan sonraki süreçte de bu tip eğitim faaliyetleri devam edecek”  dedi.