ŞEHİTKAMİL'Lİ TEAKWONDOCULARDAN ULUSLARARASI BAŞARI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ŞAMPİYONA 7 ÜLKEDEN 700’ÜN ÜZERİNDE SPORCUNUN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

15 – 19 Kasım 2012 tarihinde İzmir’de gerçekleştirilen 2. Uluslar Arası Open Taekwondo Şampiyonasına katılım yoğun oldu. Aralarında Almanya, Danimarka, İran, Azerbaycan ve Afganistan gibi ülkelerinde bulunduğu 7 ülkenden 700’ün üzerinde sporcunun katılımı ile gerçekleşen şampiyona da adeta taekwondo ziyafeti yaşandı. 741 spor kulübünün kıyasıya rekabetine sahne olan şampiyonadan madalya ile dönen Şehitkamil Belediyespor Taekwondo Takımında keyifler yerinde.

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Taekwondo Antrenörü Cuma Tabur, “Sporcularımız gelişimi açısından mükemmel bir turnuvaya katıldığımızı söyleyebilirim. Bu organizasyon bizim için her anlamda faydalı geçti, sporcularımız bir yandan zorlu maçlarda kendilerini geliştirme imkanı bulurken, bir yandan da kültürel anlamda diğer ülkelerin sporcuları ile kaynaşma fırsatı buldular” dedi.

SPORCULAR BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Uluslar Arası turnuvada dereceye giren yeşil siyahlı kulübün şampiyon sporcuları Gizem Nur Albayram ve Hakan Dikbaş kendileri için düzenlenen ödül töreninde, elde ettikleri başarıları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na hediye etmek istediklerini açıkladılar.

Şampiyonada gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı elde eden Gizem Nur Albayram, “Hocamıza, idarecilerimize, yöneticilerimize, kulüp başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum ancak en büyük teşekkürüm Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na. Başkanımız sağ olsun her konuda yanımızda oluyor. Biz sporcuların sahip olması gereken tüm ihtiyaçlar Şehitkamil Belediyesi Çatısı altında karşılanıyor. Bu sebeple elde ettiğimiz başarılarda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.