ŞEHİTKAMİL'LİLER DOLU DOLU BİR RAMAZAN AYI YAŞAYACAK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


RAMAZAN’IN GÜZELLİĞİ

Onbir ayın sultanı Ramazan'a sayılı günler kala Şehitkamil Belediyesi Ramazan'a hazırlıklarını tamamladı. Dolu dolu bir Ramazan ayına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların Ramazan’ı her yönüyle dolu dolu yaşayabilmesi için çok güzel etkinlikler düzenlediklerini belirtti.


HER GÜN DEĞİŞİK GÖSTERİLER
Her gün değişik bir Mahallede farklı gösterilerle başlayan programlar hakkında bilgiler veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Çocuklara özgü bir ramazan eğlencesi düşündük. Her akşam 21;00 ile 22;30 arası Çocuk Tiyatrosu, Animasyon Gösterileri, Kukla Tiyatrosu, Palyaço gösterileri, Karagöz Gölge Oyunu, Orta Oyunu, Yetenek Sizsiz gibi birbirinden güzel çocukların izlemeye doyamayacağı gösteri programı olacak. Ayrıca Her Perşembe günü Dört farklı bölgede Sakalı Şerif ziyaretimiz olacak. Programlarımız içerisinde ücretsiz meyan şerbeti ve kandil simit’i dağıtacağız” dedi.

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZIN HERZAMAN YANINDAYIZ

İhtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar hakkında da açıklama yapan Başkan Fadıloğlu; “10 Bin aileye gıda paketi hazırladık. Bu paketlerimizin içerisinde 5 Kğ Pirinç, 5 Kğ Toz Şeker, 5 Kğ Bulgur, 5 Kğ Mercimek, 5 Kğ Makarna ve 5 Kğ Ayçiçek Yağı bulunuyor. Her yıl yaptığımız bu yardımları yine akşam geç saatte dağıtacağız” dedi.

TÜRK-İSLAM ALEMİNE BEREKET VE HUZUR GETİRSİN

Mübarek Ramazan ayını idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Fadıloğlu; “Belediye ekiplerimiz yoğun çalışma programıyla Ramazan ayı hazırlıkları devam ediyor. Temizlik ekiplerimiz ilçemiz merkezinde ki tüm camilerin ve mescitlerin temizliğini büyük bir titizlikle yapıyor. Onbir ayın sultanı af, mağfiret ve bereket ayı Mübarek Ramazan ayının ilçemize, ülkemize ve tüm Türk-İslam alemine bereket ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.