ŞEHİTKAMİL, MİNİK SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

ŞAMPİYONLAR ÖDÜL TÖRENİNDE BAŞARININ KEYFİNİ YAŞADI

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep M1 AVM’de düzenlenen ve Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis ve Mersin illerinden 300’e aşkın sporcunun yarıştığı Bölgesel Satranç Turnuvası’nda dereceye giren sporcular önceki gün Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Gaziantep M1 AVM Müdürü Sait Can Gizir,  Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Serkan Yüksek ile sporcuların antrenörleri, velileri ve kupada görev yapan hakemlerin katıldığı törende kategorilerinde dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Haklı gururları gözlerinden okunan minik sporcular, tören boyunca elde ettikleri başarının büyük keyfini yaşadı.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ VE M1 GAZİANTEP AVM’YE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şehitkamil Belediyesi Kurtuluş Satranç Turnuvası Ödül Töreni’nde minik sporcuların mutluluğunu paylaşan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil Belediyesi olarak satranç branşına büyük destekler verdiklerini, düzenledikleri organizasyonlar ve faaliyette olan spor okullarıyla bu desteğin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini belirtti. Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Serkan Yüksek ise yıl içerisinde düzenledikleri birçok organizasyonda Şehitkamil Belediyesi’nin büyük desteği olduğunun altını çizdi. Serkan Yüksek, Kurtuluş Satranç Turnuvası organizasyonunda özellikle minik ve küçük yaş guruplarına satranç branşının sevdirilerek tanıtılması adına yaptıkları çalışmalardan dolayı Gaziantep M1 AVM yöneticilerine ve Şehitkamil Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Tören sonrasında minik şampiyonlar sevinçlerini kendilerine her anlamda büyük destekler veren velileri ile paylaştı.