ŞEHİTKAMİL YEŞİL SAHADA PLAY OFF'U GARANTİLEDİ

ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORLAR

Şehitkamil Belediyespor alt yapıya verdiği önemin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Şehitkamil İlçe Stadyumunda haftanın her günü, alt yapıda 4 ayrı kategoride bir futbolcu fabrikası gibi çalışan yeşil – siyahlı kulüp, liglerde elde ettiği sonuçlarla adeta çalışmalarda formlara akan terin karşılığını alıyor. U 17 Futbol Liginde, Sanayi Esnaf Spor karşılaşmasına lider olarak çıkan yeşil – siyahlılar Mahir Erekli’nin (2) ve İlker Akdoğan’ın (1) golleriyle sahadan 3-2’lik skorla galip ayrıldı ve gruptaki puanını 21’e yükselterek play off’a ismini yazdıran taraf oldu, bu sonuçla final kapsını aralayan Şehitkamil’in genç yetenekleri şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış oldu.

ÖZ KAYNAK’TA ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM

Günümüz futbolunda profesyonel takımların artık kendi öz kaynaklarında yetişen sporcularına büyük önem verdiğini ve transfer politikalarını bu doğrultuda çizdiğini belirten, Şehitkamil Belediyespor alt yapı antrenörü Taner Özaykut; ”A takımımız BAL Liginde makul imkanlarla başarılı işler çıkartıyor, bizlerde önümüzdeki yıllarda A takımızda ter dökecek sporcular yetiştirebilmek adına alt yapıda ki çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Önümüzdeki sezonlarda, gerek kendi A takımıza gerek Gaziantep’i profesyonel liglerde temsil eden ekiplerimize genç sporcular kazandırabilmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalarda antrenmanlarda ve müsabakalarda sonuçlardan daha çok futbolcularımızın eğitimine önem veriyoruz, bu bağlamda gerek belediyemizin gerek kulüp yönetimimizin bizlere büyük desteği var. İlerleyen yıllarda alt yapıdan yetişen sporcularımızın göstereceği performansın bizleri gururlandıracağına eminim” şeklinde konuştu.