ŞEHİTKAMİL AİLE MERKEZLERİ BAYANLARA HAYAT VERİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAYANLARIN YAPTIKLARI ÜRÜNLER GÖZ KAMAŞTIRDI

Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki Sosyal tesisler aktivitelerine devam ediyor. Bir yıl boyunca çeşitli konu ve alanlarda eğitim gören bayanlar ürettikleri malzemeleri Başkan Fadıloğlu’nun yaptığı ziyaretlerde sergilediler. Başkan Fadıloğlu dokuz ayrı sosyal tesisi gezerek bayanların el emeği göz nuru sergilerini açtı. Bayanların kendi elleriyle yaptığı birbirinden güzel ürünler profesyonellere taş çıkarttı.

MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE OLMAK İÇİN BURADAYIZ

Ziyaret ettiği sosyal tesislerde yapılan el işlerine hayran kaldığını dile getiren Başkan Fadıloğlu; “ Konsept olarak Sosyal tesislerimizi el beceri kursu olarak değil de eğitim yuvası olarak inşa ettik. Çünkü biz birinci önceliğimizi her alanda eğitime veriyoruz. Bayanlarımız burada çocuklarıyla birlikte eğitim ve öğretim anlamında gereken her şeyi alıyorlar. Bunun sonucu olarak da yediden yetmişe birçok vatandaşımız okuma yazma kurslarından açıköğretim kurslarına kadar birçok alanda ders görüp açıklarını kapattılar. Bu şekilde bir senenin sonuna geldik ve bayanlarımız burada ürettikleri ürünleri sergiliyorlar. Ben yapılan çalışmaları çok olumlu buluyorum. Bayanlarımız çok istekliler. Bizlere bu çalışmaların yaz döneminde de devam etmesi yönünde istekler geliyor. Belirli kursiyer sayısına ulaşıldığı takdirde biz de bayanlarımıza bu imkanı sağlayacağız. Bizler yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

SOSYAL TESİSLER SAYESİNDE NELERİ YAPABİLECEĞİMİZİN FARKINA VARDIK

Ürettikleri ürünlerin sergilenmesi heyecanını yaşayan bayanlar; “ Bir şeyler yapabilmek, üretmek çok güzel bir duygu. Sosyal tesislerdeki eğitimler sayesinde neleri yapabileceğimizin farkına vardık. Bir bayan olarak kendimize güvenimiz geldi. Aynı zamanda burada yaptığımız işler sayesinde aile bütçemize de katkıda bulunuyoruz. Burada bize emeği geçen hocalarımıza ve bu tesisleri bize kazandıran Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Başkan Fadıloğlu ziyaretin ardından Sosyal tesislerde eğitim görüp sertifikalarını almaya hak kazanan bayanlara sertifikalarını takdim etti.