ŞEHİTKAMİL AİLE MERKEZLERİ KANSERE KARŞI

BAYANLAR KANSER HASTALIĞI İLE İLGİLİ BİLİNMEYENLERİ ÖĞRENDİLER

Şehitkamil Belediyesinin Aile Merkezlerinde bulunan bayanlara yönelik bilinçlendirme seminerleri hız kesmeden devam ediyor. Prof. Dr. Celalettin Camcı’nın konuşmacı olarak yer aldığı seminerde katılımcı bayanlara kanserden korunma ve tedavi yolları hakkında bilgi verildi. Aile Merkezleri bünyesinde birçok alanda eğitim alan bayanlar “Kadın ve Kanser” konulu konferansa yoğun ilgi gösterdi. Karşılıklı konuşma ve soru cevap şeklinde geçen konferansta bayanlar kanser hastalığı ile ilgili birçok konuda bilgi sahibi oldular.

HAYATIMIZA IŞIK TUTAN MERKEZ

Şehitkamil Aile Merkezlerinin yaşamlarına ışık tutan bir merkez olduğunu vurgulayan aile merkezi üyesi bayanlar “Aile merkezlerine üye olduktan sonra, aktivite ve seminerlere sürekli katılmaya başladık. Bugünkü seminerde kanser hakkında bilgiler aldık ve bu bilgiler gerçekten de çok önemli. Birçok konuda bilmediklerimizi belediyemizin sağladığı bu kurslarda ve seminerlerde öğreniyoruz. Bugün ise seminerde, hayatımızın içindeki kansere etki eden faktörler hakkında bilgi sahibi olduk. Bizim gibi çalışmayan ev hanımları için aile merkezlerinin çok önemli olduğuna inanıyoruz ve bizlere bu imkanı sağlayan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve teşekkür ediyoruz” dediler.