ŞEHİTKAMİL ALT YAPIDA İDDİALI

AKADEMİSYEN KADRODAN PROFESYONEL EĞİTİM

2014 – 2015 Sezonunda U 19, U 17, U 16 U 15, U 14 ve U 13 kategorilerinde saha içindeki yerini alan yeşil – siyahlı spor kulübü bir yandan mücadele ettiği alt yapı kategorilerinde şampiyonluk kovalarken, bir yandan da A Takımlara, Gaziantep ve Türk Futboluna yeni yetenekler kazandırmaya devam ediyor. Türk futbolunun yetiştirdiği deneyimli teknik adamlar ve akademisyenlerden oluşan ekibiyle Şehitkamil Belediyesispor Akademisi Futbol Okulları, tesislerinde adeta futbolcu fabrikası gibi çalışırken, sporcularının saha içinde ve  saha dışında sergiledikleri örnek davranışlarla da futbol severlerden büyük alkış alıyor. Genç kramponlara teknik ve taktik bilgilerinin yanında modern tesislerde teorik ve görsel eğitimlerde veren Şehitkamil Belediyespor Kulübü, futbolu daha geniş kitlelere yaymak adına çalışmalarını 3 farklı tesiste yüzlerce sporcuyla sürdürüyor.

FUTBOL ALT YAPISINDA ÇIĞIR AÇACAĞIZ

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Memik Terlemez, 2014 – 2015 Sezonunda futbol alt yapısında 6 farklı kategoride mücadele ettikleri ve faaliyet gösterdikleri liglerde önemli galibiyetlerin altına imza atarak, yeşil çimler üzerinde başarılı bir performans sergilediklerini belirtti. Terlemez,  “Şehitkamil Belediyespor Kulübünde yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte göreve başladığımızda, 2014 – 2015 sezonun başlamasına az bir süre kalmıştı. Buna rağmen gerek yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımızla gerek teknik ekibimizle bir araya gelerek, A takım ve alt yapılarda 6 farklı kategoride takımlarımızı oluşturduk. Şu anda alt yapılarda faaliyet gösteren ekiplerimiz, başarılı bir gidişat içerisindeler. İnanıyorum ki genç futbolcularımız, sezonu kupalarla tamamlayacak ve şehrimizi Türkiye Şampiyonasına başarı ile temsil edecekler. Kulübümüz bünyesinde alt yapıya olan desteğimiz sürecek. Kısa bir sürede alt yapıda çığır açacağız.  A takım düzeyinde ise futbol kalitemiz her geçen gün artıyor ikinci devre çok daha başarılı bir performans sergileyeceğimize inancım tam.  Ben Gaziantepli tüm futbol severleri gerek A Takım gerek Alt yapı kategorilerindeki maçlarımızı izlemeye davet ediyorum” dedi.