ŞEHİTKAMİL ALT YAPIDA LİDER

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Bu güne kadar alt yapıdan bir  çok sporcuyu Gaziantep futboluna kazandıran  ve bir  çok kategoride  şampiyonluğa imza atan  yeşil – siyahlı kulüp 2011- 2012 sezonunda alt yapıda  fırtına gibi esiyor. U -19 liginde 9’da 9 yaparak 27 puanla  A Grubunda ilk devreyi namaglup lider kapatan yeşil siyahlılar U-  17  liginde de 10 Maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 28  puanla liderliğini sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Batur Sahasında Demir sporla karşılaşan Şehitkamil’in genç kramponları sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılırken play off sürecinde ne kadar iddialı olduklarını oynadıkları güzel futbolla ortaya koydular.  

Şehitkâmil Belediyespor alt yapı antrenörleri Mahmut Yıldrım ve Taner Özaykut yaptıkları ortak açıklamada; Şehitkamil Futbol şubesinde faaliyet gösteren tüm takımların ciddi ve planlı bir çalışma içinde olduklarını bu sayede kategorilerinde müsabık olan takımların başarıya daha çabuk ulaştıklarını belirttiler.  Şehitkamil’in tecrübeli Teknik kurmayları alt yapıdaki başarıdan memnun olduklarını,  alınan güzel sonuçların önümüzdeki sezonlar için umut vaat ettiğini belirtiler.