ŞEHİTKAMİL ASFALT EKİBİ TAM KADRO SAHADA

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EKİPLERİ HIZ KESMİYOR

Kış mevsimi ile birlikte cadde ve sokaklarda oluşan çukurlar sürücülere zor anlar yaşatırken ve aynı zamanda olası bir kazaya sebebiyet vermemesi amacıyla, yağışın durması ve havaların iyiye gitmesiyle birilikte harekete geçen Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3 adet kepçe, 3 adet asfalt yama robotu, 5 adet kamyon ve Elli kişiden oluşan, Beş ekiple Beş farklı bölgede aralıksız olarak asfalt yama işlemlerini sürdürüyor.

YAPILAN ÇALIŞMALARDAN HALKIMIZ MEMNUN

Mahalle ve sokaklarındaki çalışmalardan memnun olduklarını belirten Aydıntepe ve Münifpaşa mahalle muhtarları konuşmalarında; “Ağır kış koşulları sebebi ile cadde ve sokaklarımızda ki yollarda çukurlar oluştu. Bunlar hem yayalar hem de şoförler için olumsuz etki oluşturuyordu. Havaların güzel olması sebebi ile de Şehitkamil Belediyesi ekipleri çukurlara yama yaparak sorunlarımızı gideriliyor. Kış ayında yapılan çalışma, tabi ki halkımız tarafından da memnuniyet ile karşılanıyor. Bu hizmetten dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na şahsım ve mahallelimiz olarak teşekkür ediyorum” dediler.