ŞEHİTKAMİL AYDINTEPE VE GAZİKENT'TE TAEKWONDO OKULU AÇIYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BİNLERCE SPORCU TAEKWONDO İLE BULUŞACAK

Son dönemde uzak doğu sporlarına yaptığı yatırımla başarıdan başarıya koşan Şehitkamil Belediyespor Kulübü, bu alanda önümüzdeki sezonlarda da idealı işler çıkartacağa benziyor. Şehitkamil Belediyespor kulübü taekwondo baş antrenörü ve Türk Milli Taekwondo Takımı alt yapı sorumlusu Cuma Tabur; “ Bu güne dek çalışmalarımızı Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde gerçekleştiriyorduk. Ancak Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun sporu tabana yayma ve 7’den 70 herkese spor alışkanlıkları kazandırma projesi kapsamında Gazikent ve Aydıntepe bölgelerine açılan taekwondo spor okullarıyla artık ilçe genelinde daha fazla sporcuya ulaşma imkanı bulacağız.  Halkımızın hizmetine açılacak yeni spor okulları özellikle yaz aylarında okulların kapanmasıyla birlikte bir sosyal ve sportif etkinlik arayışı içinde olacak olan çocuk ve genç grubu için büyük fırsat. Ben gerek bu spor okullarından faydalanacak kursiyerlerimiz ve velilerimiz,  gerek Türkiye Taekwondo Federasyonu adına branşımıza verdikleri destekten ötürü başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli ekibine teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

HEDEFİMİZ SPORTİF BAŞARIYLA BİLİKTE  SPOR KÜLTÜRÜ OLUŞTURMAK

İl genelinde amatör spor branşları olarak tabir edilen salon sporlarında elde edilen derecelerin memnuiyet verici olduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Şehitkamil Belediyesi olarak hedeflerinin ilçe genelinde yaygın bir spor kültürü oluşturmak olduğunu bu hedef kapsamında 7’den 70’e çocuğu, genci yaşlısı, bay, bayan herkese uygun bir sportif etkinlik oluşturduklarını belirtti. Başkan Fadıloğlu; “Bayanlarımız için ilçenin bir  çok farklı  bölgesinde faaliyetlerine devam eden 12  bayan spor merkezimiz, futbol sever gençler için 3 ayrı bölgede futbol okulumuz, salon sporlarıyla ilgilenen halkımız için 9 ayrı branşta spor okullarımız devam ediyor. 

Şimdi bunlara Gazikent ve Aydıntepe bölgelerine yenilerini ekliyoruz. Bunların yanı sıra gerek parklarımızın içinde gerekse de Dülük Mesire Alanı gibi bölgelerde yürüyüş ve koşu parkurları yapıyoruz. Yüzme havuzumuz ise çok kısa bir zaman diliminde hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Ben “ spor yap sıhhat bul sözünü” hatırlatarak tüm halkımızı spor yapmaya davet ediyorum” dedi.