ŞEHİTKAMİL BAL LİGİN DE 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ÜST SIRALARA DOĞRU ÇIKIŞ DEVAM EDİYOR 

 

Önceki gün Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda Siverek Belediyespor ile karşı karşıya gelen Şehitkamil Belediyespor, oynadığı şık futbolla 3 farklı galibiyeti elden eden taraf oldu.

 

Oyun hakimiyetini maç boyunca elden bırakmayan yeşil siyahlı ekip dakikalar 40’ı gösterdiğinde İsa Türkmen’nin ayağından gelen golle 1-0 önce geçti, soyunma odasına skor avantajıyla moralli giden yeşil siyahlılar,  ikinci 45. dakikada da oyun disiplininden ve kazanma arzusundan vazgeçmeyince 60 dakikada Deniz Ozan’nın ve 88. dakikada Hüseyin Arı’nın golleri ile sahadan gülerek ayrılan taraf oldular. Şehitkamil Belediyespor bu sonuçla ligdeki puanını 23’e çıkarttı ve ligde üst sıralara doğru çıkışını sürdürdü.

 

GALİBİYETLER DEVAM EDECEK

 

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “Ligde ikinci devrenin başlamasından bu yana gerek oynan futbol gerek elde edilen galibiyet ve kazanılan puanlarla her geçen gün daha iyi bir grafik çizdiklerini,  hedeflerinin ise ligi kayıpsız tamamlamak olduğunu belirtti. Yıldız;  “Teknik heyet ve futbolcularımız her maça mutlak galibiyet hedefi ile hazırlanıyor. Bunun karşılığında gelen galibiyetler ise bizleri çok mutlu ediyor. Allahın izni ile kalan maçlarımızı kazanarak galibiyetlerimizi seri hale getirmek istiyoruz” dedi.