ŞEHİTKAMİL BAL LİGİNDE 3 PUANI 4 GOLLE ALDI

ŞEHİTKMAMİL’DE DEFANS HATTI FARK YARATIYOR

TFF Bal Ligi 3. Grupta, ligin 24. hafta mücadelesinde,  Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda,  Elbistan Belediyespor Kulübünü konuk eden yeşil - siyahlı Gaziantep temsilcisi, zorlu 90 dakikadan Tahsin Okatan (1), Hasan Bal (1) ve İsa Türkmen’in (2) golleriyle sahadan mutlu ayrılan taraf oldu. 24 haftalık periyotta rakip fileleri 38 kez havalandıran yeşil–siyahlılar bu periyotta kalesinde sadece 12 gol gördü. Kendi evinde kalesini âdete gole kapatan defansın usta kramponları bu performanslarıyla büyük alkış topladı. Şehitkamil Belediyespor Kulübünün genç teknik adamı Yılmaz Akçay, maç sonrasında yaptığı değerlendirmede;  “ Güzel bir galibiyet elde ettik, emeği geçen herkesi kutluyorum, şu anda en önemli hedefimiz ligde kalan 4 maçın ardından play off’a katılabilmek umut ediyorum ki sezonun başından itibaren elde ettiğimiz başarılar play off ile taçlanır” İfadelerini kullandı.