ŞEHİTKAMİL BAL LİGİNDE BÜYÜK YOL ALDI

ŞEHİTKAMİL NAMAĞLUP ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR

Bal Liginde 3. Grubun üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede, Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda,  Elazığ Yol Spor Kulübü ile karşılaşan yeşil –siyahlı Gaziantep temsilcisi heyecan dolu mücadelede 90 dakika boyunca üstünlüğü elden bırakmadı. 48. dakikada İsa Türkmen ve 56. dakikada Tahin Oktan’ın şık golleriyle 2-0’lık net bir skor yakalayan Şehitkamil’in genç kramponları, maçın hakemi Cengiz Barcın’ın, son düdüğü ile birlikte sahadan mutlu ayrıldı ve ligdeki çıkışını namaglupluk unvanı ile sürdürdü.

FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM

Göreve geldiği 2 haftalık süre zarfında 4 puan toplayarak iyi bir başlangıç yapan yeşil- siyahlı kulübün çiçeği burnunda teknik adamı Taner Özaykut, Elazığ Yol Spor Kulübü maçı sonrasında yaptığı açıklamada tüm futbolcularını göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutladığını belirtti. Özaykut, yaptığı açıklamada; “ Önem değeri yüksek bir mücadeleden 3 puan ile ayrılabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Maçın ilk 45 dakikalık bölümünde dengeli bir oyunla rakibimizi kontrol altında tutmaya çalıştık, ilk devrede saha da göstermiş olduğumuz mücadelenin meyvelerini ikinci yarının hemen başlarında bulduğumuz iki güzel golle topladık. Maçın son dakikalarda ise kaçan net gol pozisyonlarımız oldu ama sonuç olarak gerek elde edilen skor gerekse bu önemli galibiyet fazlasıyla memnuniyet verici ben bu nedenlerden dolayı tüm futbolcularımı kutluyorum. Bir teşekkürüm ise yönetimimize,  sayın kulüp başkanımız Musa Yıldız ve yönetim kurulumuz her ihtiyacımıza acil çözümler üretiyor,  istediğimiz her an yanımızda olarak bize maddi manevi büyük destek veriyorlar, bu nedenle ben tüm yönetimimize ekibim adına teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.